Lyden af Struer

Om Lyden af Struer

’Lyden af Struer’ er et interaktivt lydunivers, hvor du med lydkortet ved hånden kommer på lydopdagelse i Lydens By. Vær med til at indfange ’Lyden af Struer’ med optagerfunktionen, og kom med dine bidrag til, hvilke lyde der kendetegner Struer.
Når du går på lydopdagelse kan du se dine egne og venners lydbidrag fremtone på lydkortet i realtid, og lege med jeres unikke lyde i et fælles digital lydlandskab.

Baggrund for projektet

’Lyden af Struer’ er blevet til i et spændende pilotprojekt i samarbejdet mellem Struer Museum, Lydens By Værkstedet, Struer Tracks og Interactive Spaces Studio ved Alexandra Instituttet.
Projektets formål er at styrke Struers identitet som Lydens By, og at involvere borgerne på en ny måde i krydsfeltet mellem det digitale, de fysiske omgivelser, lydens sanselige univers. Struer er lydens by, og med ’lyden af Struer’ håber vi kunne at engagere borgerne i en undersøgelse af hvordan Struer er lydens by. Sammen kan borgere og besøgende i Struer skabe et portræt af kommunen, som den opleves i 2018-2019. ”Hvordan kan et skærpet fokus på lyd give nye oplevelser og opfattelser af steder og byrum rundt omkring i Struer kommune?” Dette er et af de spørgsmål, som projektet søger svar på.

Datapolitik

Når brugerne kommer ind på hjemmesiden, bedes de dele deres lokalitet. Det sker for at sikre at optagelser knyttes til det sted, hvor de er lavet. Vi gemmer KUN din lokation, hvis du tilføjer en optagelse, men ikke data om hvem du er.

Projektpartnere:

Struer Tracks: http://struertracks.dk (projektledelse)
Struer Museum: http://www.struermuseum.dk/da-dk/forside.aspx
Lydens By: http://lydensby.dk
Interactive Spaces Studio: http://www.interactivespaces.dk (udvikler & softwareleverandør)

Støtte

Projektet er støttet af Kultursamarbejdet Midt- og Vestjylland.